Wanneer?

15-25 Oktober 2020
Elke dag van
10:30 tot 19:00

Waar?

het Sectie-C,
Hal 10
Daalakkersweg 2
5641 JA Eindhoven

Hoeveel?

Gratis toegang

Rondleidingen
Er worden diverse rondleidingen georganiseerd, voor blinden, slechtzienden, middelbare en basisscholen, ouderen, bedrijven en VIP arrangementen.

Registreer snel:
Manifestations vindt plaats op Sectie-C: als je binnenkomt vanuit de hoofdingang van Sectie-C, loop je helemaal door naar het einde. Daar is het aan de rechtkant.

Negen dagen lang is deze locatie het inspirerende middelpunt van kunst, design, innovatie en technologie. Niet alleen voor tech-experts en ingewijden: iedereen is hier welkom, van jong tot oud, om kennis te komen maken met de toekomst.
Tijd om te ontspannen?
Even nieuwe energie opdoen of zoek je een plek om je partner te laten ontspannen? Heerlijke stoelmassage voor een relaxmoment op de DDW! Je mag zelf bepalen hoelang je stoelmassage duurt, met een minimum van vijf minuten. Jouw investering is €1 per minuut.
19, 20, 26 en 27 okt 
Corona maatregelen:
- Timeslots, dus altijd aangenaam rustig, wel van te voren reserveren.
- Maximum aantal bezoekers.
- Deuren tegen elkaar open: optimale luchtverversing, dus neem een warme jas mee. (corona is een sars: "respiratory": overdracht via lucht)
- 80% alcohol spray bij de ingang en bij de aanraakbare installaties.
- Bij de ingang hebben wij 1000 mondkapjes in alle kleuren van de regenboog, wij stimuleren het dragen van mondkapjes, omdat je soms onbewust toch dichterbij gaat staan dan je denkt.
FAQ's
De meest gestelde vragen op een rij. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.
Bereikbaarheid
De ingang via Google Maps heet Manifestations Eindhoven, Er is 1 ingang, op de begane grond, van 4 meter breed, er zijn geen drempels, dus goed toegankelijk voor rolstoelen en rollators. Er is continu verse lucht, omdat zowel de grote voordeur open staat, als een deur achter in het gebouw.

Hoe kom je er: Vanaf centraal station: 18 minuten met Bus 5, halte Broekakkerseweg. Volg de bus en sla na de Lidl rechtsaf. Sectie C is vanaf de ingangspoort 1 lange weg, waarbij links en rechts diverse studio's en ateliers te zien zijn. Manifestations is het laatste pand aan de rechter kant: aan een pleintje, waar ook diverse kunstwerken en zitjes zijn. De ingang is 4 meter breed en zonder drempel.
Bij de ingang van het terrein kan je lekker eten. Er is ook een supermarkt vlakbij de ingang van het terrein.
Er zijn toegankelijkheidstours voor blinden en slechtzienden beschikbaar op donderdag 16 en vrijdag 17 oktober tijdens DDW, vooralsnog op afspraak via organisatie [at] manifestations.nl.

Accomodatie&Food
We hebben een aantal leuke hotspots op te eten, drinken en te verblijven voor je op een rijtje gezet.
FAQ's
De meest gestelde vragen op een rij. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.